銀座4丁目 竹葉亭のうな重 ~ホクホクの美味しい鰻~
竹葉亭 銀座店
今日の東京は久しぶりの雨でしたね。
しかも良く降りました。
明日は初島に、ダイビングの予定ですので、ちょっと奮発して竹葉亭 銀座店でうな重!
銀座店は4丁目交差点すぐそば、という最高の立地条件の場所に店舗がありますから、いつでも満員。
静かに食べたいという方は、少し歩きますが、汐留手前にある本店をお勧めします。
ホックホクの鰻。
甘すぎず、辛すぎないたれ。
注文後、10分もあれば料理が出てくるので、ある程度作りおきしてるんでしょうね。
まあ、そのへんは忙しい我々にとっては好都合。
竹葉亭には、もうひとつ名物の「まぐろ茶漬け」がありますが、やはり鰻屋は、鰻に限ります。
"Chikuyou-Tei" Japanese traditional Eal restaurant.
Because the "Chikuyou-Tei Ginza branch" has the store in the place of the highest conditions of location
named "Ginza 4 chome" intersection, it is always crowded.
We will recommend the headquarters in this side of Shiodome though wanting to eat
quietly walks a little.
Eel softly cooked.
The drip that is not too sweet but not too painful.
Because there are as much as ten minutes after it orders and the dish is served, it is
likely to make to some degree and to put it.
It is convenient for us in busy.
There is "Tuna boiled rice with soup" of the special menu.
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